Maui Jim toi tropiikin pohjolaan


Havajilaisen aurinkolasiyhtiön uusin esite on hengästyttävää luettavaa. Sen ensimmäisillä yhdeksällä sivulla esitellään Maui Jim aurinkolaseista uusi ominaisuus toisensa jälkeen. Yhtiö on vienyt uudelle tasolle UV- suojan, värien korostamisen, heijastamattomat ja vettä sekä rasvoja hylkivät linssit. Valinnan varaa lisää entisestään myös muodikkaiden linssien ja kehyksien valikoimat. Useimpiin linsseihin voit valita peilipinnan sekä yksi- että monitehovahvuudet.

Maailmassa on muutamia tunnetumpia silmälasin valmistajia, mutta Maui Jim on heittänyt haasteen kilpailijoilleen ja kuluttajille. Hanki silmiesi turvaksi Maui Jim huipputeknologiaa ja muotoilua vielä, kun sinulla on mahdollisuus surffata trendin harjalla.

Kirkkaan näkymän sinulle takaa Maui Jimin edistykselliset linssit. Mukavan käyttökokemuksen takaa neljä värivaihtoehtoa ja viidestä eri materiaalista hiotut linssit. Mainittakoon, että Maui Jimin linssimateriaaleista kolmeen, voit valita yksi tai moniteho vahvuudet.

Neutral Grey linssi himmentää parhaiten suoraa valoa, mutta urheilulliselle ja maastossa kulkevalle paras valinta on vihreä Maui HT, joka antaa syvyysnäön, jollaiseen ei aikuisen ihmisen paljaatkaan silmät pysty. HCL Bronzen väri on sen nimessä ja se on parhaimmillaan kontrastien esiin nostamisessa. Maui Rose, kertoo sekin värinsä heti esittäytyessään ja sen väri on neljästä vaihtoehdosta kaikkein luonnollisin. Linssin kautta aukeava ihanan ruusuinen näkymä, hellii väsyneitä silmiä ja saa silmän lihakset rentoutumaan.

Jos valitset linssit vahvuuksilla, pääset samalla nauttimaan Maui Passport teknologian hedelmistä. Linsseille annetaan digitaalinen käsittely yhtiön Saksan ja USA:n laboratorioissa. Edistyksellinen käsittely avaa linsseistä ennen näkemättömän laajan maiseman. Maui Jimin väki luottaa käyttämäänsä teknologiaan, sillä he lupaavat, että heidän linssinsä vahvuuksilla, ovat 10 kertaa tarkempia kuin kilpailijoiden standardilinssit.

Maui Passport linssi myös vääristää näkymää monia merkkilaseja vähemmän. Kotoiseen mäntymetsään tähyillessä huomaat eron siitä, että Maui Jimien läpi kurkistellessa, honkien rungot sojottavat suorina kohti taivasta, mutta kilpailijan lasit ilman Maui Passport käsittelyä taivuttavat puiden latvat rumasti mutkalle.

Maui Jimin tarina alkoi vuonna 1980 Mauin rannoilla ja ensimmäiset mallistot suunnattiin vahvasti surffaajille. 2020- luvun Maui Jim tarjoaa varsin laajan valikoiman kehyksiä. Perinteinen sporttinen ja funktionaalinen tyyli on saanut seurakseen ohutsankaiset Pilot- lasit sekä huippukevyen kehyksettömän malliston.

Maui Jim aloittaa uuden vuosikymmenen tarjoamalla kolme selkeästi naisille kohdennettua mallistoa. De Lux, Fashion ja Cat Eye- mallit tarjoavat kehyksiä, joiden rohkeissa linjoissa luonnetta riittää. Näistä mallistoista löytyy juhlavuutta ja päitä kääntäviä muotoja. Laajasta valikoimasta löydät mieleisesi, vaikka et olisikaan suurieleisten kehysten kantaja. Erityisesti Fashion- malleista löydät helposti myös hillitympiä ja arkeen paremmin istuvia kehyksiä.


Esittelyssä
Viimeisimmät
Arkisto
Aihehaku
No tags yet.
Seuraa meitä
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon