Muodin tuntijalta toiselle!

Meidän suomalaisten suosituin televisio-ohjelma on suora lähetys iltapukuihin sonnustautuneiden ihmisten kättelemisestä. Ohjelmassa kuvataan myös tungosta.

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto on monella tavalla ihmeellinen tapahtuma, mutta minusta jännää on se, että tuo tylsähkö tv-lähetys kokoaa koko kansan yhdeksi illaksi yhteen ja samaan sakkiin. Huomenna meistä tulee, ihan joka ikisestä, muotialan asiantuntijoita. En tajua iltapukeutumista juuri mitään, mutta presidenttiparin käteltyään jokainen puku joutuu minun syvästi epäasiantuntevan kritiikin kohteeksi.

Törmäsin Tuulia Alanen-Brandtin blogiin, jossa hän oli koonnut tärkeää muistettavaa niille, jotka pukeutuvat iltapukuun ja silmälaseihin. Nämä ohjeet on julkaistu Suomi- 100 vuotta juhlallisuuksiin, mutta Riitta vahvisti, että klassiset vinkit pitävät yhä kutinsa!

Valitse juhliin jotkin seuraavista:

Kristalliset ja läpikuultavat muovikehykset, joiden taakse voit tehdä kauniin, tummemmankin silmämeikin.

Ohuet kultaisen tai hopean väriset metallikehykset, joissa voi olla korumaisia yksityiskohtia, mutta huolehdi, että ne sopivat muihin koruihisi ja asukokonaisuuteen.

Ohuet, puvun väriset metalli tai muovikehykset. (Raskas sanka ei sovi naisen juhlapukeutumiseen.)

Kehyksettömät silmälasit (90-luvun matala malli ei käy enää, kehyksettömienkin muoto pitää olla päivitetty nykyaikaan).

Miehillä voi olla raskaampi tai tummempi kehys, mutta myös läpikuultavat värit toimivat. Miehen juhlakehyksessä on oltava ryhtiä (poikkeuksena tähän ovat kullan väriset metalli kehykset tai kehyksettömät, mutta niissä on iso riski pappamaisuudelle.) Miehen juhla kokonaisuuteen ei sovi suorakulmainen ns.arkinen, harmaa metallikehys.

Seuraavat juhlat voivat olla ihan nurkan takana, nyt kipin kapin omalle optikolle!

Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!


Esittelyssä
Viimeisimmät
Arkisto
Aihehaku
Tunnisteita ei vielä ole.
Seuraa meitä
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon